top of page

Kartoitus ja suunnittelu

Frisbeegolfradan suunnittelussa kannattaa aina käyttää ammattilaisia, oli kyseessä sitten lyhyt kouluympäristöön rakennettava rata tai täysimittainen kilparata.


Prodigy Disc -ratasuunnittelijoina toimivat kokeneet kilpapelaajat, jotka ovat pelanneet sadoilla eri radoilla ja joilla on kokemusta tuhansista erilaisista väyläratkaisuista. Pelikokemuksensa ja -tietämyksensä pohjalta he osaavat suunnitella radan sujuvakulkuiseksi, vaikeusasteeltaan asiakkaan toiveta vastaavaksi ja ennen kaikkea turvalliseksi pelata.


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty 


Rata-alueeseen perusteellinen kartoitus ja väylien suunnittelu vievät aikaa, mutta suunnittelukustannuksista ei kannata tinkiä. Huolellisella suunnittelulla säästytään turhilta raivaustöiltä ja rata saadaan nopeammin valmiiksi. Huolellinen ja loppuun asti viety pohjatyö maksaa itsensä aina takaisin radan rakennus-, käyttö- ja ylläpitovaiheissa. 


Hyvä frisbeegolfrata on turvallinen, monipuolinen, riittävän haastava ja ennen kaikkea hauska pelata. Suunnittelijamme pyrkivät saavuttamaan suunnittelun lopputuloksena mahdollisimman esteettisen, luonnonmukaisen ja pelattavan koko kansan liikuntapaikkakokonaisuuden.


Karttojen piirtäminen


Kun kartoitus- ja suunnitteluvaihe on saatu valmiiksi ja asiakas on hyväksynyt suunnitelman, laaditaan rata- ja väyläkartat, joita käytetään Prodigy Disc -opasteissa. Kartat ovat olennainen osa Prodigy Disc -opastejärjestelmää. Niistä ilmenee radan tärkeimmät maastoelementit  sekä väylien muoto ja sijainti. 

bottom of page